Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepkwekerij ontruimd na stroomstoring in Stramproy

Geplaatst opdinsdag 30 december 2014 - 10:45

Na een stroomstoring in de nacht van zondag op maandag trof de politie maandagmiddag een hennepkwekerij aan in een woning aan de Horsterweg in Stramproy.

De oorzaak van de stroomstoring lag bij een meterkast in de woning aan de Horsterweg. Bij een controle van de meterkast bleek er een illegale aftakking van stroom aanwezig te zijn.

800 planten
Even later vond de politie de hennepkwekerij in een loods achter de woning. Op twee verdiepingen stonden in totaal 800 hennepplanten.

Een 28-jarige man was in de woning aanwezig en werd door de politie aangehouden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Arrestatie na vondst grote hennepkwekerij in Stramproy
Asbest vrijgekomen bij brand in wietschuur
Ruim 1500 hennepplanten geruimd in Weert na controles
Stramproynaar opgepakt in hennepkwekerij Kelpen-Oler
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen