Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepkwekerij met bijna 900 planten in rijtjeswoning

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 16:31

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij ontdekt in een rijtjeswoning in de Geleense wijk Lindenheuvel. In totaal stonden er 887 wietplanten.

Dat meldt de politie op Instagram.

Stroom aftappen
Behalve de hennepplanten heeft de politie ook een aantal flessen koolstofdioxide gevonden in de woning. Verder bleek ook dat er illegaal stroom werd afgetapt.

Het is niet bekend waar de plantage in Lindenheuvel werd aangetroffen. Volgens de politie zijn er vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

View this post on Instagram

Hennepkwekerij in Lindenheuvel Vandaag is er een hennepkwekerij in het centrum van de wijk Lindenheuvel aangetroffen. De kwekerij was in een rijtjeswoning gevestigd. In de woning waren in totaal 887 plantjes aangetroffen. Tevens stonden er Co2 flessen en er was sprake van diefstal stroom, hetgeen een gevaarlijke situatie opleverde. Er zijn op dit moment geen aanhoudingen gedaan omdat niemand in de woning aanwezig was. De woning zal voor een bepaalde duur gesloten worden. Wees scherp en maak een melding bij verdachte situaties. Als het fout gaat dan kan dit ook gevaarlijk zijn voor de omgeving. Politie doet verder onderzoek! #Lindenheuvel #westelijkemijnstreek #hennepkwekerijontmanteld #levensgevaarlijk #mmamelding

A post shared by Wijkagent Lindenheuvel (@wijkagent_lindenheuvel) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen