Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepkwekerij met bijna 900 planten in rijtjeswoning

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 16:31

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij ontdekt in een rijtjeswoning in de Geleense wijk Lindenheuvel. In totaal stonden er 887 wietplanten.

Dat meldt de politie op Instagram.

Stroom aftappen
Behalve de hennepplanten heeft de politie ook een aantal flessen koolstofdioxide gevonden in de woning. Verder bleek ook dat er illegaal stroom werd afgetapt.

Het is niet bekend waar de plantage in Lindenheuvel werd aangetroffen. Volgens de politie zijn er vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

View this post on Instagram

Hennepkwekerij in Lindenheuvel Vandaag is er een hennepkwekerij in het centrum van de wijk Lindenheuvel aangetroffen. De kwekerij was in een rijtjeswoning gevestigd. In de woning waren in totaal 887 plantjes aangetroffen. Tevens stonden er Co2 flessen en er was sprake van diefstal stroom, hetgeen een gevaarlijke situatie opleverde. Er zijn op dit moment geen aanhoudingen gedaan omdat niemand in de woning aanwezig was. De woning zal voor een bepaalde duur gesloten worden. Wees scherp en maak een melding bij verdachte situaties. Als het fout gaat dan kan dit ook gevaarlijk zijn voor de omgeving. Politie doet verder onderzoek! #Lindenheuvel #westelijkemijnstreek #hennepkwekerijontmanteld #levensgevaarlijk #mmamelding

A post shared by Wijkagent Lindenheuvel (@wijkagent_lindenheuvel) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen