Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepgeur leidt naar wietplanten in struikgewas

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 8:31

In het struikgewas in Geleen zijn potjes met hennepplanten aangetroffen.

Dat meldt de wijkagent Geleen Centrum op Instagram.

Hennepgeur
De planten kwamen aan het licht bij werkzaamheden. In Geleen werden noodleidingen geplaatst voor Gasunie. Toen werklieden de struiken wegmaaiden, roken ze ineens een wietlucht.

De politie heeft vervolgens een aantal potjes met wietplanten gevonden. De planten zijn vernietigd. Het is niet bekend van wie de hennepplanten zijn.

View this post on Instagram

Hennepplanten in mijn wijk maar dan in de buitenlucht. Ik zeg niet doen Werklieden‍ waren bezig met het plaatsen van nood leidingen voor Gasunie. Hierbij werden bossages weggemaaid. Ze roken ineens een sterke wietlucht. Ze melden dit en wij ‍‍ kwamen ter plaatse. Wij zagen in de grond geplaatste potjes met groeiende hennepplantjes die vervolgens vernietigd werden. Het plaatsen van hennepplantjes in de buitenlucht is verboden. Mensen doe het niet! Hennepplanten planten, maak niks uit waar, no way. #wijkagent #politiewestelijkemijnstreek #hennepplantjes #indebuitenlucht #bossage #uithetzicht #nietdoen #wijkagentkrijgtallestehoren #wijkagentzietalles #isnietdemoeitewaard

A post shared by Wijkagent Geleen Centrum (@wijkagent_geleencentrum) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen