Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepgeur leidt naar wietplanten in struikgewas

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 8:31

In het struikgewas in Geleen zijn potjes met hennepplanten aangetroffen.

Dat meldt de wijkagent Geleen Centrum op Instagram.

Hennepgeur
De planten kwamen aan het licht bij werkzaamheden. In Geleen werden noodleidingen geplaatst voor Gasunie. Toen werklieden de struiken wegmaaiden, roken ze ineens een wietlucht.

De politie heeft vervolgens een aantal potjes met wietplanten gevonden. De planten zijn vernietigd. Het is niet bekend van wie de hennepplanten zijn.

View this post on Instagram

Hennepplanten in mijn wijk maar dan in de buitenlucht. Ik zeg niet doen Werklieden‍ waren bezig met het plaatsen van nood leidingen voor Gasunie. Hierbij werden bossages weggemaaid. Ze roken ineens een sterke wietlucht. Ze melden dit en wij ‍‍ kwamen ter plaatse. Wij zagen in de grond geplaatste potjes met groeiende hennepplantjes die vervolgens vernietigd werden. Het plaatsen van hennepplantjes in de buitenlucht is verboden. Mensen doe het niet! Hennepplanten planten, maak niks uit waar, no way. #wijkagent #politiewestelijkemijnstreek #hennepplantjes #indebuitenlucht #bossage #uithetzicht #nietdoen #wijkagentkrijgtallestehoren #wijkagentzietalles #isnietdemoeitewaard

A post shared by Wijkagent Geleen Centrum (@wijkagent_geleencentrum) on

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen