Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Vossen zevende in Visual Art Rally

Geplaatst opzondag 14 april 2019 - 15:15

Henk Vossen is zevende geworden in de Visual Art Rally. De rally, die in het verleden bekend stond als de Centraal Nederland Rally, was de tweede rally voor het Nederlands Rallykampioenschap.

Vossen, die opnieuw Lieke Bouman-Dautzenberg als navigator aan boord had, staat nu op de tweede plaats in het klassement.

Klassementsproeven
De rally ging zaterdag rond het middaguur in Barneveld van start en telde negen
klassementsproeven van in totaal 129 kilometer. Na de eerste vier proeven hadden de teams nog geen half uur voor de eerste service. Daarna moesten er nog vijf klassementsproeven gereden worden. Tussendoor was er nog een keer een servicemoment.

Zesde plaats
Vossen, die met een Ford Fiesta R5 reed, was tevreden met zijn zevende plaats. "Dat is een terechte uitslag", aldus de rallyrijder uit Tegelen tegen L1. "De rally duurde maar één dag en dan kun je in het klassement niet veel stijgen. Er had misschien een zesde plaats ingezeten."

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen