Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Vossen elfde in eerste rally in coronajaar

Geplaatst opdinsdag 22 september 2020 - 22:27

Rallyrijder Henk Vossen uit Tegelen is in de eerste rally van het coronajaar als elfde geëindigd. Vossen reed de Vechtdal Rally in Hardenberg met Lieke Bouwman-Dautzenberg als navigatrice.

De organisatie had geen ruchtbaarheid gegeven aan de rally, waardoor er nauwelijks rallyfans langs het parcours stonden.

Kostbare seconden verloren
Vossen reed met de Ford Fiesta R5, maar kwam al snel op een niet te overbruggen achterstand. Hij schoot bij een afslag rechtdoor. "Ik remde te laat en voordat je dan gekeerd hebt en weer op het goede pad zit, ben je kostbare seconden kwijt. Omdat deze rally zo compact is (85 km) krijg je geen tijd om dat goed te maken."

Lambert Parren dertiende
Vossen was op vijf van de zes klassementsproeven sneller dan Lambert Parren uit Haelen, die vorig jaar nationaal rallykampioen werd. Parren reed met navigator Frank Stultiens in een Mitsubishi Lancer Evo X en eindigde als dertiende.

Geen Deutschland Rally
Vossen komt dit jaar nog in de Achterhoek Rally in actie en sluit het rallyjaar af met de Rally van Ieper. Die rijdt hij in plaats van de Deutschland Rally die dit jaar is afgelast.

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen