Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Vossen 36e in WK Rally Monte Carlo

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 23:11

Henk Vossen is in de 88e editie van de Rally van Monte Carlo als 36e in het algemeen klassement geëindigd.

In het RC2-klassement werd hij 20e.

Elfde keer
De nestor uit Tegelen nam voor de elfde keer aan deze rally in het zuidoosten van Frankrijk deel met Erwin Berkhof als navigator.

Klassementsproeven
Het tweetal begon donderdagavond met de Ford Fiesta R5 vanuit Monaco aan de 300 kilometer lange rit door de Alpen naar Gap, waar ze 2 klassementsproeven voor de wielen kregen. Ze stonden na de eerste dag op de 37e plaats. Vrijdag stonden er vier klassementsproeven op het programma en zaterdag vier, waarna de overgebleven deelnemers koers zetten richting Monaco. Op de slotdag volgden nog eens vier klassementsproeven waaronder twee keer de proef La Bollène-Vésubie met de Col de Turini.

Tevreden
Henk Vossen vertelde L1 tevreden te zijn met het eindresultaat. "Het is een fantastisch verlopen rally, waarin we met een goed geprepareerde wagen geen problemen hebben gehad. Wij hoefden er bij wijze van spreken alleen maar benzine in te doen en hoefden zelfs geen olie of remblokken te vernieuwen. Het parcours was bagger: glad en tricky."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen