Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Vossen 36e in WK Rally Monte Carlo

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 23:11

Henk Vossen is in de 88e editie van de Rally van Monte Carlo als 36e in het algemeen klassement geëindigd.

In het RC2-klassement werd hij 20e.

Elfde keer
De nestor uit Tegelen nam voor de elfde keer aan deze rally in het zuidoosten van Frankrijk deel met Erwin Berkhof als navigator.

Klassementsproeven
Het tweetal begon donderdagavond met de Ford Fiesta R5 vanuit Monaco aan de 300 kilometer lange rit door de Alpen naar Gap, waar ze 2 klassementsproeven voor de wielen kregen. Ze stonden na de eerste dag op de 37e plaats. Vrijdag stonden er vier klassementsproeven op het programma en zaterdag vier, waarna de overgebleven deelnemers koers zetten richting Monaco. Op de slotdag volgden nog eens vier klassementsproeven waaronder twee keer de proef La Bollène-Vésubie met de Col de Turini.

Tevreden
Henk Vossen vertelde L1 tevreden te zijn met het eindresultaat. "Het is een fantastisch verlopen rally, waarin we met een goed geprepareerde wagen geen problemen hebben gehad. Wij hoefden er bij wijze van spreken alleen maar benzine in te doen en hoefden zelfs geen olie of remblokken te vernieuwen. Het parcours was bagger: glad en tricky."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen