Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Nooren gaat Franse springruiters trainen

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 23:04

Henk Nooren gaat weer aan de slag als trainer van de Franse springruiters. De ruitercoach vervulde die functie ook al tussen 2009 en 2012.

De uit het Noord-Limburgse Bergen afkomstige coach is de vader van Lisa Nooren en was zelf een succesvol springruiter.

Successen
Hij werd in 1972 Nederlands kampioen en boekte als springruiter met Gondelier successen in binnen- en buitenland. Hij nam deel aan de Olympische Spelen van Montreal, het WK in Aken en meerdere Europese kampioenschappen.

Internationaal
In de aanloop naar de Olympische Spelen van Barcelona werd hij trainer van de Spaanse springruiterploeg en later was hij drie jaar als trainer betrokken bij het Zweedse team. In 2016 kreeg hij de Italiaanse springploeg onder zijn hoede.

Handelaar
Buiten zijn functie als trainer, runt de 64-jarige Nooren een handel in springpaarden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen