Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendrix zingt Guus Meeuwis-klassieker bij Spartak Moskou

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 6:37

Jorrit Hendrix heeft zijn nieuwe ploeggenoten kennis laten maken met zijn zangkunsten. Na de eerste training bij zijn nieuwe club Spartak Moskou moest de middenvelder uit Panningen als ontgroening een liedje zingen.

In een video op de sociale mediakanalen van de Russische grootmacht is te zien hoe de 25-jarige Panningenaar de klassieker Het is een Nacht van Guus Meeuwis ten gehore brengt. De spelers klappen uiteindelijk met Hendrix mee.

Eerste training
Spartak Moskou heeft Hendrix vorige week overgenomen van PSV Eindhoven. De aanwinst stond zondag voor het eerst op trainingsveld. De Russen hebben 700.000 euro betaald voor Hendrix. De middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2024 in de Russische hoofdstad.

Lees ook: Jorrit Hendrix: 'Geen afscheid, wel een tot ziens'

Clubman
Hendrix heeft ruim zestien jaar voor de Eindhovenaren gespeeld. Hij kwam als 8-jarige naar Eindhoven en werd in 2004 opgenomen in de jeugdopleiding van de club. Nadat de middenvelder alle hogere jeugdelftallen doorliep, maakte Hendrix in 2013 de overstap naar de A-selectie. Hij speelde in totaal 239 wedstrijden. Als PSV’er won Hendrix drie kampioenschappen en tweemaal de Johan Cruijff Schaal. In 2016 reikte hij met de ploeg tot de achtste finale in de UEFA Champions League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen