Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendrix kan met PSV tegen Feyenoord voetballen

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 15:43

Jorrit Hendrix is op tijd fit voor de thuiswedstrijd van PSV zondag tegen Feyenoord.

De middenvelder uit Panningen viel vorig week geblesseerd uit tijdens het uitduel met Vitesse, maar is weer inzetbaar.

Lees ook: Vitesse-PSV snel afgelopen voor Linssen én Hendrix

Ongewijzigde formatie
PSV staat vierde op de ranglijst, met een punt minder dan Feyenoord dat een duel minder heeft gespeeld. De club uit Eindhoven heeft de laatste drie duels gewonnen. Interim-trainer Ernest Faber houdt waarschijnlijk vast aan zijn basisformatie van de laatste weken, met Sam Lammers en Ryan Thomas voorin en Daniel Schwaab in het centrum van de defensie.

Serie
Feyenoord is sinds de komst van trainer Dick Advocaat al twaalf duels ongeslagen. "Maar als we durven te voetballen, geloof ik dat we de serie van Feyenoord gaan beëindigen" , blikte Faber vooruit. "We hebben zelfvertrouwen en iedereen is optimistisch na de laatste weken. Wij willen ook naar zo'n serie als die van Feyenoord toe. Dan wordt het nog een mooi einde van het seizoen."

Faber houdt zich vast aan de sterke prestaties van zijn ploeg in het Philips-stadion. De club uit Eindhoven verloor slechts een van de laatste 59 competitieduels voor eigen publiek.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen