Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendrikx bezorgt VVV overwinning tegen EVV

Geplaatst opzondag 26 juli 2020 - 14:11

In een moeizame wedstrijd tussen EVV en VVV-Venlo waren twee doelpunten van VVV-talent Jessy Hendrikx voldoende voor de zege in de tweede oefenwedstrijd van deze voorbereiding.

VVV speelde niet in de sterkste formatie maar had wel de hele wedstrijd de overhand. Invaller Hendrikx zorgde na rust met twee treffers voor het verschil. Kijk hier naar de samenvatting.

Video: L1

Rustperiode
Na een intensieve trainingsperiode krijgt de selectie van Hans de Koning nu een paar dagen vrij. Daarna wordt de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat en staan er onder meer oefenduels tegen Willem II en Fortuna Sittard op het programma.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen