Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendriks: overname SnowWorld geen gevolgen voor personeel

Geplaatst opvrijdag 22 september 2017 - 12:05

De overname van SnowWorld door Alychlo is goed voor het voortbestaan van het concern. Dat zegt eigenaar en bestuursvoorzitter Koos Hendriks. Door het extra kapitaal die de nieuwe grootaandeelhouder meebrengt, kunnen processen volgens hem worden versneld.

"We hebben het personeel ingelicht en die zijn blij", stelt Hendriks.

Investeren
"We gaan investeren in nieuwe attracties in Landgraaf en Zoetermeer." Welke attracties dat zijn wil hij niet zeggen. Ook gaat het bedrijf begin volgend jaar beginnen met de bouw van een skihal in Milaan.

Lees ook: Koos Hendriks stapt uit skihalimperium SnowWorld

Aandelen
Hendriks maakte donderdagavond bekend dat hij 40 procent van de aandelen aan het Belgische investeringsmaatschappij heeft verkocht. Het bedrijf van zakenman Marc Couche heeft nu 65 procent van de aandelen. Hendriks houdt 10 procent.

De oprichter blijft wel betrokken bij het bedrijf. "Ik blijf tot maart volgend jaar bestuursvoorzitter. Misschien langer om mijn opvolger in te werken", zegt hij. "Daarna zal ik ook betrokken blijven bij nieuwe projecten als adviseur."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen