Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendriks: overname SnowWorld geen gevolgen voor personeel

Geplaatst opvrijdag 22 september 2017 - 12:05

De overname van SnowWorld door Alychlo is goed voor het voortbestaan van het concern. Dat zegt eigenaar en bestuursvoorzitter Koos Hendriks. Door het extra kapitaal die de nieuwe grootaandeelhouder meebrengt, kunnen processen volgens hem worden versneld.

"We hebben het personeel ingelicht en die zijn blij", stelt Hendriks.

Investeren
"We gaan investeren in nieuwe attracties in Landgraaf en Zoetermeer." Welke attracties dat zijn wil hij niet zeggen. Ook gaat het bedrijf begin volgend jaar beginnen met de bouw van een skihal in Milaan.

Lees ook: Koos Hendriks stapt uit skihalimperium SnowWorld

Aandelen
Hendriks maakte donderdagavond bekend dat hij 40 procent van de aandelen aan het Belgische investeringsmaatschappij heeft verkocht. Het bedrijf van zakenman Marc Couche heeft nu 65 procent van de aandelen. Hendriks houdt 10 procent.

De oprichter blijft wel betrokken bij het bedrijf. "Ik blijf tot maart volgend jaar bestuursvoorzitter. Misschien langer om mijn opvolger in te werken", zegt hij. "Daarna zal ik ook betrokken blijven bij nieuwe projecten als adviseur."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen