Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hendriks: overname SnowWorld geen gevolgen voor personeel

Geplaatst opvrijdag 22 september 2017 - 12:05

De overname van SnowWorld door Alychlo is goed voor het voortbestaan van het concern. Dat zegt eigenaar en bestuursvoorzitter Koos Hendriks. Door het extra kapitaal die de nieuwe grootaandeelhouder meebrengt, kunnen processen volgens hem worden versneld.

"We hebben het personeel ingelicht en die zijn blij", stelt Hendriks.

Investeren
"We gaan investeren in nieuwe attracties in Landgraaf en Zoetermeer." Welke attracties dat zijn wil hij niet zeggen. Ook gaat het bedrijf begin volgend jaar beginnen met de bouw van een skihal in Milaan.

Lees ook: Koos Hendriks stapt uit skihalimperium SnowWorld

Aandelen
Hendriks maakte donderdagavond bekend dat hij 40 procent van de aandelen aan het Belgische investeringsmaatschappij heeft verkocht. Het bedrijf van zakenman Marc Couche heeft nu 65 procent van de aandelen. Hendriks houdt 10 procent.

De oprichter blijft wel betrokken bij het bedrijf. "Ik blijf tot maart volgend jaar bestuursvoorzitter. Misschien langer om mijn opvolger in te werken", zegt hij. "Daarna zal ik ook betrokken blijven bij nieuwe projecten als adviseur."

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen