Overslaan en naar de inhoud gaan

Hells Angel die schoot in café in Sittard weer de cel in

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2015 - 15:02

Hells Angel Theo van M. die ervan wordt verdacht dat hij op 7 mei naar Bandidos schoot vanuit het Sittardse café Dug Out, moet weer de cel in.

Dat heeft de raadkamer van het Hof in Den Bosch bepaald.

Noodweer
Van M., die poging tot doodslag dan wel een poging tot het toebrengen van lichamelijk letsel ten laste wordt gelegd, werd onlangs op vrije voeten gesteld. De raadkamer van de rechtbank Limburg achtte het niet zomaar bewezen dat hij geschoten heeft. Bovendien zou het schieten als noodweer kunnen worden beschouwd, omdat van M. net als een aantal andere leden van motorclub Red Devils belaagd werd door een grote groep Bandidos.

Het Openbaar Ministerie (OM) ging tegen dat besluit in hoger beroep en meldt nu in het gelijk te zijn gesteld.

Ook Bandidos-lid Jack H. uit Heerlen moet weer terug de cel in, na hoger beroep dat het OM tegen zijn vrijlating had ingesteld.

Reconstructie
Vrijdag verschijnt in de Limburgse kranten een grote reconstructie over hoe de Bandidos zich afgelopen jaar volop in de onderwereld bewogen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Heftige bewakingsbeelden van vechtpartij motorbendes
Verdachte schietpartij Dug Out Sittard op vrije voeten
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Verdachte schietpartij bij café Sittard op vrije voeten
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen