Overslaan en naar de inhoud gaan

Hellenbrand naar finale EK luchtgeweer, Manon Smeets niet

Geplaatst opvrijdag 22 maart 2019 - 20:21

Peter Hellenbrand uit Brunssum heeft de finale van het Europees kampioenschap 1- meter-schieten in Kroatië bereikt.

Hellenbrand plaatste zich bij de mannen als vierde voor de eindstrijd. De acht finalisten maken zaterdagochtend uit wie zich Europees kampioen mag noemen.

Mixed
Samen met Mandy Muller (Zevenaar) lukte het Hellenbrand niet om zich te kwalificeren voor de Mixed team-wedstrijd. Het Nederlands duo eindigde als achtste, waar er vijf koppels naar de finale gaan. Op 0,6 punt miste het tweetal de kwalificatie. Muller werd in haar individuele kwalificatiewedstrijd teleurstellend 69e.

Smeets
Bij de dames 10 meter-luchtgeweerschieten eindigde Manon Smeets als 44e. Niet voldoende voor de Belfeldse om zich bij de beste acht te plaatsen voor de finale.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen