Loods gestolen auto's Roggel (8 sept 2020)

Gestolen auto's: 'Hoop klanten heel blij te maken'

Privédetective John Vullers hoopt dat hij klanten blij kan maken na de vondst van een tiental oldtimers in een loods in Roggel dinsdagavond.

Gestolen auto's loods Roggel (8 sept 2020)
Politie vindt loods vol gestolen auto's en motorblokken

De politie heeft dinsdagavond in Roggel een tiental gestolen auto's gevonden in een loods. Daarnaast werd een aantal motorblokken aangetroffen.

Auto-inbraak inbrekers
Duo opgepakt in Venlo vanwege heling

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee verdachten van heling opgepakt. Ze hadden gestolen materiaal bij zich.

Koninklijke Marechaussee
Arrestatieteam pakt verkoper steekvest Marechaussee op

Een 29-jarige man uit Weert is woensdag tegen de lamp gelopen toen hij in Eindhoven probeerde een veiligheidsvest van de Koninklijke Marechaussee te verkopen.

Edit - Jerlonny P Kerron
Rapper opnieuw verdacht in grote strafzaak: wie is Jerlonny?

De 23-jarige Jerlonny P. staat woensdag voor het eerst voor de rechter in het liquidatieproces rondom advocaat Derk Wiersum. Wie is deze jonge Brunssumer en hoe raakte hij verzeild in één van de grootste rechtszaken van het land?

Bestelbus bestelwagen stock
Politie komt tussenbeide bij heling busje

De verkopers van een gestolen bestelbusje zijn woensdagavond opgepakt in Nuth, precies op het moment dat zij het voertuig wilden doorverkopen.

Inval bedrijfspand en woning Venlo vanwege verdenking fraude en witwassen (11 juli 2020)_HD
Verdachte recyclingbedrijf Venlo langer in de cel

De 59-jarige man die afgelopen weekend is opgepakt bij een inval in een metaalrecyclingbedrijf in Venlo mag nog veertien dagen langer worden vastgehouden.

Gestolen scooter visser Leveroyse brug Nederweert-Eind (11 jun 2020)
Vrouw vindt haar gestolen scooter bij visser

Een vrouw keek donderdagmiddag raar op toen ze haar gestolen scooter zag staan naast een vistent in de buurt van de Leveroyse brug in Nederweert-Eind.

Inval miljoenenfraude Weert (20 apr 2020)
Hoofdverdachte miljoenenfraude opgepakt bij woninginval

Een 52-jarige man is maandagmorgen bij een inval in een woning in Weert opgepakt. Hij wordt gezien als hoofdverdachte van een miljoenenfraude bij een participatiebedrijf van de Kempengemeentes in Oost-Brabant.

politie (1 jan 2020)
Man uit Heythuysen op dievenpad in Susteren

Een 36-jarige man uit Heythuysen is donderdag opgepakt in Susteren. Hij had gestolen spullen bij zich. De politie reageerde op een melding over iemand die bij het station aan de Spoorstraat een fiets probeerde te stelen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten