Politiehelikopter

Inzet politiehelikopter boven Heerlen was loos alarm

Boven Heerlen heeft maandagavond tussen 21:00 en 21:30 uur een politiehelikopter gevlogen en dat leidde via social media tot allerlei speculaties.

Christine Martens vlieger Well
Laatste eregroet voor omgekomen Limburgse helikopterpiloot

Helikopters van de luchtmacht vliegen vrijdag in een zogenoemde missing man formation over Venray, als laatste eregroet aan de in Aruba omgekomen marinepiloot Christine Martens.

Christine Martens vlieger Well
Lichamen omgekomen bemanning Aruba terug in Nederland

Op Vliegbasis Eindhoven is zaterdagmiddag om 13:00 uur het vliegtuig geland met de lichamen van de twee bemanningsleden die vorige week omkwamen toen hun helikopter bij Aruba in zee stortte.

NH90 Helikopter Christine Martens
Lichamen helikoptercrash zaterdag naar Nederland

De lichamen van de beide bemanningsleden die zondag bij Aruba omkwamen toen hun marinehelikopter in zee stortte, komen zaterdag aan op Vliegbasis Eindhoven.

ANP-418452456
Omgekomen bemanningsleden helikopter naar Curaçao

In de haven van Willemstad op Curaçao is het marineschip Zr. Ms.Groningen aangekomen met aan boord de 34-jarige Christine Martens uit Well en Erwin Warnies die verongelukten bij een helikoptercrash.

nh90-in-zee.nbewerkt
Gecrashte helikopter van marine bij Aruba gezonken

De helikopter van de marine die bij Aruba in zee is neergestort, is gezonken. Bij de crash kwamen twee van de vier bemanningsleden om het leven, waaronder de Limburgse piloot Christine Martens.

ANP-418441804
Limburgse helikopterpiloot verongelukt na crash bij Aruba

De piloot die zondag om het leven kwam toen een defensiehelikopter bij Aruba neerstortte, is de 34-jarige Christine Martens uit Well.

Helikopter
Nieuwe poging helikoptervergunning Heythuysen

De provincie probeert opnieuw om machinehandel Coolen in Heythuysen een nieuwe vergunning te verlenen voor helikoptervluchten vanaf de eigen helihaven.

arrestatieteam Weert
Kind ziet man met wapen: arrestatieteam in actie

De politie heeft met groot machtsvertoon in Weert een man uit zijn woning gehaald. De man zou zijn gezien met een wapen.

Politie nacht stock
Einde zoektocht: weggelopen man gevonden

De politie heeft zondagavond het treinverkeer rond Heerlen laten stilleggen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten