Overslaan en naar de inhoud gaan

Helft Limburgse Intratuinen verdwijnt

Geplaatst opdonderdag 18 september 2014 - 9:37

De Roermondse ondernemer Peter Stox (45) heeft zijn franchisecontract met Intratuin opgezegd met ingang van 1 januari 2015.

In maart komend jaar moeten zijn Intratuin-vestigingen in Heerlen, Roermond en Venlo omgedoopt zijn tot Praxis Tuincentra. Daarmee komt er een einde aan het bijna 23 jaar durende huwelijk tussen Intratuin en Stox.

Intratuin ziet door de ontwikkelingen bijna de helft van de Limburgse vestigingen verdwijnen. De tuingigant zit nog in Venray, Weert, Geleen en Maastricht. Het bedrijf spreekt van een teleurstelling. "We hebben jaren prettig met Peter Stox gewerkt en vinden het jammer dat deze samenwerking binnenkort stopt", zegt een woordvoerder.

Praxis
De tuincentra die Praxis nu in samenwerking met Stox opzet, zijn de eerste drie in Nederland. Stox is tevreden met de overgang van zijn onderneming naar Praxis. "Dankzij de gezamenlijke inkoopmogelijkheden moeten we straks in staat zijn onze klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Leegstand kantoren daalt licht, behalve in Maastricht
V&D heeft salarissen nog niet verlaagd
Ontslag Bedrijf Office Werk
Dagelijks starten 25 Limburgers een eigen bedrijf
Uitstel van betaling voor V&D
Uitstel van betaling voor V&D, winkels blijven open
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen