Overslaan en naar de inhoud gaan

Hele week geen intercity's tussen Venlo en Helmond

Geplaatst opmaandag 4 november 2019 - 18:59

Tussen Venlo en Helmond rijden de hele week geen intercity's.

Prorail werkt tot en met zondag 10 november aan de nieuwe spooraansluiting van Greenport Venlo.

Bussen
Vanwege het karwei zet NS snel- en stopbussen in. De extra reistijd komt volgens de vervoerder neer op een kwartier tot een half uur.

Railterminal
Bij de werkzaamheden legt de spoorbeheerder zes kilometer spoor aan naar een nieuwe railterminal van Cabooter Group. Het is de bedoeling dat deze laad- en losplaats voor containers die per spoor aankomen in 2020 in gebruik wordt genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen