Overslaan en naar de inhoud gaan

Heldenonthaal voor kersverse koploper Fortuna Sittard

Geplaatst opzaterdag 16 december 2017 - 8:42

De spelers van Fortuna Sittard zijn vrijdagavond verrast door een grote groep supporters, die hun helden onthaalden met fakkels en een greep uit het liedjesrepertoire.

De Sittardse ploeg staat sinds vrijdag, na de 2-4 overwinning op FC Den Bosch, bovenaan in de Jupiler League én heeft de beste papieren voor het winnen van de tweede periode.

Lees ook: Fortuna koploper na benauwde zege op FC Den Bosch

Vreugde
Dit zorgde vanzelfsprekend voor vreugde bij de harde kern van de club, die er de laatste jaren niet vaak in is geslaagd het supportershart harder te doen slaan. Nu dit wel het geval is, wordt dat op gepaste wijze gevierd. Rondom het stadion klonk het 'we love you Sittard, we do, oh Sittard I love you' en 'wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan'. Rode fakkels gaven het geheel wat extra glans.

Doelpuntenmachine
Het zijn overigens niet alleen het aantal punten en de plek op de ranglijst die een grote glimlach op de Sittardse gezichten tovert. Ook de doelpuntenmachine draait op volle toeren bij de koploper van de Jupiler League. Fortuna scoorde al 48 keer, wat een fraai gemiddelde van 2,6 treffers per wedstrijd betekent. Geen andere club in de competitie kan tippen aan die cijfers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen