Overslaan en naar de inhoud gaan

Heldenonthaal voor kersverse koploper Fortuna Sittard

Geplaatst opzaterdag 16 december 2017 - 8:42

De spelers van Fortuna Sittard zijn vrijdagavond verrast door een grote groep supporters, die hun helden onthaalden met fakkels en een greep uit het liedjesrepertoire.

De Sittardse ploeg staat sinds vrijdag, na de 2-4 overwinning op FC Den Bosch, bovenaan in de Jupiler League én heeft de beste papieren voor het winnen van de tweede periode.

Lees ook: Fortuna koploper na benauwde zege op FC Den Bosch

Vreugde
Dit zorgde vanzelfsprekend voor vreugde bij de harde kern van de club, die er de laatste jaren niet vaak in is geslaagd het supportershart harder te doen slaan. Nu dit wel het geval is, wordt dat op gepaste wijze gevierd. Rondom het stadion klonk het 'we love you Sittard, we do, oh Sittard I love you' en 'wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan'. Rode fakkels gaven het geheel wat extra glans.

Doelpuntenmachine
Het zijn overigens niet alleen het aantal punten en de plek op de ranglijst die een grote glimlach op de Sittardse gezichten tovert. Ook de doelpuntenmachine draait op volle toeren bij de koploper van de Jupiler League. Fortuna scoorde al 48 keer, wat een fraai gemiddelde van 2,6 treffers per wedstrijd betekent. Geen andere club in de competitie kan tippen aan die cijfers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen