Overslaan en naar de inhoud gaan

Heldendaad: Medewerker Toverland redt konijn uit attractie

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 12:29

Een medewerker van attractiepark Toverland in Sevenum heeft een heldendaad verricht.

Ze redde een konijntje uit de wildwaterbaan in het park. De medewerker zag het beestje zitten in de Djengu River, zoals de attractie heet. Ze haalde het dier uit het water.

Aansterken
'Het konijn wordt op dit moment verzorgd zodat hij snel weer aansterkt', staat te lezen op de Facebook-pagina van Toverland. Het park roept mensen op om een naam te verzinnen voor het geredde beestje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen