Overslaan en naar de inhoud gaan

Helaas pindakaas: geen Gouden Loeki voor Lieke

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 20:51

Als voetbalster heeft Lieke Martens al de nodige prijzen op haar palmares, maar als reclame-ster blijft de Nieuw-Bergense op nul staan.

De 'jonge' Lieke was genomineerd voor een Gouden Loeki, maar greep naast de trofee voor de beste reclamespot van 2018. De commercial van de Staatsloterij met het hondje Frekkel ging met de overwinning aan de haal.

Pindakaasgigant
Martens 'acteerde' in een commercial van pindakaasgigant Calvé. Daarin is te zien hoe onder de klanken van het voetballied 'You'll Never Walk Alone' een jonge Lieke Martens vol passie traint met haar teamgenootjes.

Publiek
Naast Calvé en de Staatsloterij waren ook de Dierenbescherming, bierbrouwer Heineken, de supermarkten Jumbo, Lidl en Plus, fastfoodketen McDonalds en de Rijksoverheid met een reclame genomineerd. De uiteindelijke winnaar van de Gouden Loeki werd voor 50 procent bepaald door het GfK-publiekspanel en voor 50 procent door het Nederlands publiek.

Bron van succes
Terwijl de rest van het team de kleedlokalen opzoekt om zich vervolgens in de sportkantine aan de thee te warmen in de commercial, blijft de driftige pupil Martens zielsalleen in de stortregen keihard trainen. Wanneer de trainer opmerkt dat Lieke nog in het hondenweer staat te voetballen roept ze haar naar binnen. Als de kleine Martens zich terugtrekt in het kleedlokaal eet ze een boterham met pindakaas, zogenaamd de bron van de successen van Martens.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen