Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Helaas pindakaas: geen Gouden Loeki voor Lieke

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 20:51

Als voetbalster heeft Lieke Martens al de nodige prijzen op haar palmares, maar als reclame-ster blijft de Nieuw-Bergense op nul staan.

De 'jonge' Lieke was genomineerd voor een Gouden Loeki, maar greep naast de trofee voor de beste reclamespot van 2018. De commercial van de Staatsloterij met het hondje Frekkel ging met de overwinning aan de haal.

Pindakaasgigant
Martens 'acteerde' in een commercial van pindakaasgigant Calvé. Daarin is te zien hoe onder de klanken van het voetballied 'You'll Never Walk Alone' een jonge Lieke Martens vol passie traint met haar teamgenootjes.

Publiek
Naast Calvé en de Staatsloterij waren ook de Dierenbescherming, bierbrouwer Heineken, de supermarkten Jumbo, Lidl en Plus, fastfoodketen McDonalds en de Rijksoverheid met een reclame genomineerd. De uiteindelijke winnaar van de Gouden Loeki werd voor 50 procent bepaald door het GfK-publiekspanel en voor 50 procent door het Nederlands publiek.

Bron van succes
Terwijl de rest van het team de kleedlokalen opzoekt om zich vervolgens in de sportkantine aan de thee te warmen in de commercial, blijft de driftige pupil Martens zielsalleen in de stortregen keihard trainen. Wanneer de trainer opmerkt dat Lieke nog in het hondenweer staat te voetballen roept ze haar naar binnen. Als de kleine Martens zich terugtrekt in het kleedlokaal eet ze een boterham met pindakaas, zogenaamd de bron van de successen van Martens.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen