Overslaan en naar de inhoud gaan

Helaas: geen geld voor Big Benny in Postcode Loterij

Geplaatst opdinsdag 1 januari 2019 - 16:20

De Postcode Loterij deelt traditiegetrouw weer flink wat geld uit op de eerste dag van het jaar.

De zogenoemde Buurt-Ton is gevallen in een wijk in Schinveld en in Roermond. Buurtbewoners die meespelen met de Postcode Loterij mogen de 100.000 euro onderling verdelen. Hoeveel je krijgt hangt af van het aantal loten waarmee iemand meespeelt.

'Det is mien postcode'
In Roermond viel de prijs op postcode 6042 EK. En daar woont zanger Big Benny. "Jao, det is mien postcode. Maar ich doon neet mei", aldus de volkszanger op Facebook. Sportief als 'ie is, feliciteert hij zijn buurtgenoten die wél een lot hebben.

Nooit lot gehad
"Ik werd al direct gebeld door mensen die dachten dat ik in de prijzen was gevallen", vertelt Big Benny tegen L1. "Ik heb nog nooit een lot gehad van de Postcode Loterij. Ik ben verbaasd dat er nu eens een keer een prijs valt hier in Roermond."

Hoeveel niet bekend
In Schinveld viel de buurtprijs op de postcode 6451 BS. Onder de loterijdeelnemers die aan de straat In de Kweddel wonen wordt 100.000 euro verdeeld. Hoeveel mensen op beide postcodes meespelen is niet bekendgemaakt.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen