Overslaan en naar de inhoud gaan

Heksenberg schrapt 'Maradona-evenement' definitief

Geplaatst opzaterdag 12 november 2016 - 21:46

De Heerlense voetbalclub Heksenberg heeft de geplande maar onzeker geworden activiteiten met Diego Maradona definitief afgelast.

Voorzitter Henk Butink van Heksenberg zegt dat tegen de lokale omroep LOO-tv.

Ingetrokken
Verder heeft de gemeente Brunssum alle veiligheidsmaatregelen ingetrokken, die voor de komst van de Argentijn waren voorbereid.

Ricksen
Maradona zou zondag meedoen aan een wedstrijdje penaltyschieten voor het goede doel, een documentaire over oud-voetballer Fernando Ricksen die aan de spierziekte ALS lijdt. Maar de Argentijn kwam tegen de afspraken in niet aan in Brussel, vanwaaruit hij naar Parkstad zou rijden.

Lees ook: Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig

Simpelveld
Het evenement zou worden gehouden op het sportpark van SV Langeberg in Brunssum, waar Heksenberg tijdelijk zijn thuiswedstrijden speelt. De reguliere competitiewedstrijd Heksenberg-Simpelveld gaat zondagmiddag wel gewoon door.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Ricksen ontmoet Maradona in Brunssum
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen