Overslaan en naar de inhoud gaan

Heksenberg schrapt 'Maradona-evenement' definitief

Geplaatst opzaterdag 12 november 2016 - 21:46

De Heerlense voetbalclub Heksenberg heeft de geplande maar onzeker geworden activiteiten met Diego Maradona definitief afgelast.

Voorzitter Henk Butink van Heksenberg zegt dat tegen de lokale omroep LOO-tv.

Ingetrokken
Verder heeft de gemeente Brunssum alle veiligheidsmaatregelen ingetrokken, die voor de komst van de Argentijn waren voorbereid.

Ricksen
Maradona zou zondag meedoen aan een wedstrijdje penaltyschieten voor het goede doel, een documentaire over oud-voetballer Fernando Ricksen die aan de spierziekte ALS lijdt. Maar de Argentijn kwam tegen de afspraken in niet aan in Brussel, vanwaaruit hij naar Parkstad zou rijden.

Lees ook: Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig

Simpelveld
Het evenement zou worden gehouden op het sportpark van SV Langeberg in Brunssum, waar Heksenberg tijdelijk zijn thuiswedstrijden speelt. De reguliere competitiewedstrijd Heksenberg-Simpelveld gaat zondagmiddag wel gewoon door.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Ricksen ontmoet Maradona in Brunssum
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen