Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Heino voor Oktoberfeest terug naar Limburg

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 13:15

Het leek erop dat schlagergrootheid Heino in maart al afscheid had genomen van het Limburgse publiek, maar de 80-jarige vedette komt dit jaar tóch weer terug op het podium in onze provincie.

Klassiekers als Blau Blüht Der Enzian, Treue Bergvagabunden, Du Bist Stärker Als Du Glaubst en misschien zelfs de Rammstein-cover Sonne schallen komend najaar op het Sittardse Oktoberfeest.

Lees ook: Heino geeft afscheidstournee, maar denkt niet aan stoppen

Wahnsinnig
Heino mit Band und Chor staat op dinsdag 16 oktober gepland, tijdens Ein Wahnsinniger Abend. De in zwarte zonnebril uitgedoste zanger krijgt die avond ondersteuning van onder meer Die Jungen Zillertaler, Roberto Blanco en DJ Dirndl.

Niet-Volkstümlich
Het programma van het Oktoberfeest is dinsdag bekendgemaakt. Andere artiesten die gepland staan voor het grootste Oktoberfeest ten westen van de Rijn zijn onder meer Die Schurzenjäger en Frans Bauer. Met dj-acts als Kriss Kross Amsterdam is er bovendien gedacht aan de liefhebbers van niet-Volkstümliche muziek.

Het Oktoberfeest trok afgelopen jaar zo'n 200.000 bezoekers. Dit jaar wordt het feest gehouden van 11 tot en met 16 oktober.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen