Overslaan en naar de inhoud gaan

Heino voor Oktoberfeest terug naar Limburg

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 13:15

Het leek erop dat schlagergrootheid Heino in maart al afscheid had genomen van het Limburgse publiek, maar de 80-jarige vedette komt dit jaar tóch weer terug op het podium in onze provincie.

Klassiekers als Blau Blüht Der Enzian, Treue Bergvagabunden, Du Bist Stärker Als Du Glaubst en misschien zelfs de Rammstein-cover Sonne schallen komend najaar op het Sittardse Oktoberfeest.

Lees ook: Heino geeft afscheidstournee, maar denkt niet aan stoppen

Wahnsinnig
Heino mit Band und Chor staat op dinsdag 16 oktober gepland, tijdens Ein Wahnsinniger Abend. De in zwarte zonnebril uitgedoste zanger krijgt die avond ondersteuning van onder meer Die Jungen Zillertaler, Roberto Blanco en DJ Dirndl.

Niet-Volkstümlich
Het programma van het Oktoberfeest is dinsdag bekendgemaakt. Andere artiesten die gepland staan voor het grootste Oktoberfeest ten westen van de Rijn zijn onder meer Die Schurzenjäger en Frans Bauer. Met dj-acts als Kriss Kross Amsterdam is er bovendien gedacht aan de liefhebbers van niet-Volkstümliche muziek.

Het Oktoberfeest trok afgelopen jaar zo'n 200.000 bezoekers. Dit jaar wordt het feest gehouden van 11 tot en met 16 oktober.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen