Overslaan en naar de inhoud gaan

Heino geeft afscheidstournee, maar denkt niet aan stoppen

Geplaatst opzondag 17 maart 2019 - 22:13

Zanger Heino betrad zondag het podium van De Maaspoort in Venlo voor een afscheidsconcert.

Maar wat velen in de zaal al dachten, bleek werkelijkheid. De Duitse volks- en cultheld voelt zich beter dan ooit en denkt nog lang niet aan stoppen.

Verrassingsact
Dit jaar viert de koning van de Schlager zijn tachtigste verjaardag. Maar hij blijkt nog steeds ongekend populair te zijn. Toen Heino als verrassingsact op het metalfestival Wacken Open Air samen met Rammstein optrad, had de zanger opeens een nieuwe schare fans om zich heen gebouwd.

Erg aardig
Volgens zijn manager hebben de optredens nu een divers publiek. In Venlo waren het toch vooral de ouderen die de zanger nog één keer live wilde zien. Zo herinnert een bezoeker het legendarische optreden op het Zomerparkfeest in 1997. Ook Heino kan zich dat nog goed herinneren. Op de vraag om nogmaals op het Zomerparkfeest in Venlo te staan, antwoordt de montere zanger direct ja. "Het is maar een uurtje rijden en de mensen zijn hier erg aardig."

Over de dood wil Heino dan ook niets weten. "Ik schuif het voor me uit, ik wil nog bij jullie blijven. Ik drink niet teveel, rook niet en hou het rustig."

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen