Overslaan en naar de inhoud gaan

Heilige OLS-mis dit jaar in de buitenlucht

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 13:24

De organisatie van het OLS in Sevenum gaat aan de vooravond van het schuttersfeest een Heilige Mis houden in de openlucht.

Normaal is de eucharistieviering in de parochiekerk van de plaats waar het Oud Limburgs Schuttersfeest wordt gevierd. Maar Sevenum heeft besloten het op zaterdag 6 juli anders te gaan doen.

Kruusboem
De Heilige Mis zal midden in een weiland plaatsvinden bij de 'Kruusboem', net achter de schutterswei. De dienst staat onder leiding van hulpbisschop Everard de Jong en enkele Sevenumse geestelijken. Enkele muziekgezelschappen zullen tijdens de dienst spelen.

Deelnemers moeten een plaatskaart voor 2 euro kopen voor de openluchtmis die om zes uur 's avonds begint.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen