Overslaan en naar de inhoud gaan

Heidebrand Reindersmeer leek weer opgelaaid

Geplaatst opwoensdag 1 augustus 2018 - 17:54

De heidebrand tussen Nieuw-Bergen en Well die dinsdagmiddag zo'n 20 hectare natuur in de as legde, leek woensdag aan het eind van de middag opnieuw opgelaaid.

Rond 17:30 werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor de brand in natuurgebied Reindersmeer.

Loos
​Blusploegen uit Bergen en Venray werden naar de brand gestuurd. Eenmaal ter plekke bleek het om loos alarm te gaan, en konden de spuitgasten weer inrukken.

Eerste brand
De brand ontstond dinsdagmiddag rond 13:30 uur, en greep snel om zich heen. De vlammen zelf waren aan het eind van de middag geblust, maar om te voorkomen dat het vuur opnieuw zou oplaaien heeft de brandweer nog tot in de avond moeten nablussen.

Lees ook: Grote brand in natuurgebied Reindersmeer

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen