plenaire zaal tweede kamer (22 sep 2020)

CDA-Limburg tevreden over Limburg-gehalte kandidatenlijst

Harold Schroeder, voorzitter van CDA-Limburg is zeer content met de Limburgse inbreng op de conceptkandidatenlijst van zijn partij voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar.

Martijn van Helvert
Van Helvert gaat voor herverkiezing met voorkeurstemmen

CDA-Kamerlid Martijn van Helvert zegt wel even gebaald te hebben toen hij het bericht kreeg dat hij pas op de 25e plaats van de conceptkandidatenlijst van zijn partij staat voor de verkiezingen van maart volgend jaar.

Martijn van Helvert CDA Tweede Kamerlid_HD
Martijn van Helvert laag op kandidatenlijst CDA

Tweede Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard staat pas op een 25e plaats van de concept-kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar.

Raymond Knops
'Raymond Knops vijfde op CDA-lijst'

Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom staat op de vijfde plaats van de concept-kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart volgend jaar.

Eenzijdig ongeval Hegelsom
Auto op de kop in Hegelsom: één gewonde

Bij een eenzijdig ongeval in Hegelsom is één gewonde gevallen.

Hegelsom bank rabobank bankgebouw woningen (15 sep 2020)
Vijftig huurappartementen voor jongeren in Hegelsom

In het voormalige bankgebouw van de Rabobank in Hegelsom komen eind 2020 vijftig huurappartementen voor starters op de woningmarkt.

Raymond Knops
Raymond Knops CDA-campagneleider bij verkiezingen

Raymond Knops uit Hegelsom wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de campagneleider van het CDA.

Raymond Knops
Sint-Maarten ergert zich aan Knops: 'Onvriendelijk en grof'

Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom heeft geen vrienden gemaakt in een gesprek met de regering van Sint-Maarten.

ANP-409620356
Burgemeester: 'Niks mis met bouwkavel Raymond Knops'

Burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas zegt dat er geen sprake is geweest van bevoordeling van huidig staatssecretaris Raymond Knops bij de koop en de bouw van een huis in Hegelsom.

gemeentehuis Horst aan de Maas
'Knops mocht ook groter huis bouwen dan toegestaan'

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken is niet alleen bevoordeeld bij de aankoop van de grond voor zijn woonboerderij in Hegelsom, hij mocht ook een grotere boerderij bouwen dan eigenlijk was toegestaan.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten