Overslaan en naar de inhoud gaan

Heftige bewakingsbeelden van vechtpartij motorbendes

Geplaatst opvrijdag 18 maart 2016 - 11:13

Er zijn bewakingsbeelden opgedoken van de heftige vechtpartij tussen motorbendes voor cafe Dug Out in Sittard vorig jaar. Daarbij werd ook geschoten.

Leden van motorclub Bandidos gingen op 7 mei rond 20:00 uur 's avonds op de vuist met bikers van de concurrerende motorbendes Hells Angels en Red Devils.

Kogelgat
Slechts een kogelgat in het raam van het café en wat spetters bloed waren het enige fysieke bewijs van het geweldsdelict, totdat De Telegraaf vrijdag met bewakingsbeelden van het incident kwam.

Lees ook: Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard

Harrie Ramakers
Bij de schiet- en vechtpartij waren onder andere Bandidos-president Harrie Ramakers en zijn rechterhand Marco H. betrokken. Aan hun zijde stonden nog enkele andere clubleden, allen gekleed in Bandidos-hesje.

Lees ook: Verdachte schietpartij Dug Out Sittard op vrije voeten

Schot gelost
Op de beelden is te zien dat het er heftig aan toe ging. Er vielen rake klappen en er werd zelfs een schot gelost waarbij een Bandidos-lid werd geraakt. Leden van de Red Devils en een prospect-lid van de Hells Angels raakten tot bloedens toe gewond.

Raketwerpers
Op 27 mei werden bijna alle Bandidos-leden opgepakt in verband met een grootschalig onderzoek naar de Bandidos. Er werden onder andere dure auto's, raketwerpers, duizenden euro's aan contanten, drugs en andere wapens in beslag genomen. Zes maanden later kwam iedereen weer vrij. Ze mogen hun rechtszaak in vrijheid afwachten. De Bandidos-leden worden onder meer verdacht van wapen- en drugshandel.

Lees hier alles over de motorbendes

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdachte schietpartij Dug Out Sittard op vrije voeten
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Verdachte schietpartij bij café Sittard op vrije voeten
Hells Angel die schoot in café in Sittard weer de cel in
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen