Overslaan en naar de inhoud gaan

Heftige bewakingsbeelden van vechtpartij motorbendes

Geplaatst opvrijdag 18 maart 2016 - 11:13

Er zijn bewakingsbeelden opgedoken van de heftige vechtpartij tussen motorbendes voor cafe Dug Out in Sittard vorig jaar. Daarbij werd ook geschoten.

Leden van motorclub Bandidos gingen op 7 mei rond 20:00 uur 's avonds op de vuist met bikers van de concurrerende motorbendes Hells Angels en Red Devils.

Kogelgat
Slechts een kogelgat in het raam van het café en wat spetters bloed waren het enige fysieke bewijs van het geweldsdelict, totdat De Telegraaf vrijdag met bewakingsbeelden van het incident kwam.

Lees ook: Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard

Harrie Ramakers
Bij de schiet- en vechtpartij waren onder andere Bandidos-president Harrie Ramakers en zijn rechterhand Marco H. betrokken. Aan hun zijde stonden nog enkele andere clubleden, allen gekleed in Bandidos-hesje.

Lees ook: Verdachte schietpartij Dug Out Sittard op vrije voeten

Schot gelost
Op de beelden is te zien dat het er heftig aan toe ging. Er vielen rake klappen en er werd zelfs een schot gelost waarbij een Bandidos-lid werd geraakt. Leden van de Red Devils en een prospect-lid van de Hells Angels raakten tot bloedens toe gewond.

Raketwerpers
Op 27 mei werden bijna alle Bandidos-leden opgepakt in verband met een grootschalig onderzoek naar de Bandidos. Er werden onder andere dure auto's, raketwerpers, duizenden euro's aan contanten, drugs en andere wapens in beslag genomen. Zes maanden later kwam iedereen weer vrij. Ze mogen hun rechtszaak in vrijheid afwachten. De Bandidos-leden worden onder meer verdacht van wapen- en drugshandel.

Lees hier alles over de motorbendes

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verdachte schietpartij Dug Out Sittard op vrije voeten
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Verdachte schietpartij bij café Sittard op vrije voeten
Hells Angel die schoot in café in Sittard weer de cel in
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen