Overslaan en naar de inhoud gaan

Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in

Geplaatst opwoensdag 29 juni 2016 - 9:18

Een fietser is dinsdagmiddag in Geleen met opzet geschept door een auto.

De aanrijding vond rond 14:30 uur plaats op het fietspad naast de Rijksweg-Zuid en is vastgelegd door een bewakingscamera. De beelden zijn geplaatst op de Facebookpagina van 112 Maastricht.

Fietspad
Een automobilist rijdt met volle vaart een fietser van achter aan. Het lijkt om opzet te gaan, aangezien de automobilist op het fietspad reed. De fietser wordt vervolgens door de lucht geslingerd. De aanrijding vond vlak voor de ingang van de Geleense coffeeshop Genesis plaats.

De politie kan nog niks zeggen over de aanrijding. Een woordvoerder laat weten woensdagochtend met een verklaring te komen.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen