Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlijk nazomerweer op komst

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 7:12

De herfst kent ook zijn milde momenten. Deze week blijft het nog even stevig waaien en valt er veel regen, maar in het weekend kunnen we zonnig en warm nazomerweer verwachten.

Het zullen de eerste warme dagen van deze maand worden, met temperaturen van meer dan 20 graden. Zondag kan het kwik zelfs oplopen tot zo'n 23 graden, verwacht Meteo Limburg.

Nat en guur
Maar we moeten nog wel even geduld hebben. Maandag begint in Zuid-Limburg mistig. In de hele provincie blijft het bewolkt, met af en toe (mot)regen. De drie dagen erna worden echt herfstachtig, met een stevige wind en (veel) regen.

Indian summer
Naar het weekend toe wordt het wel beter. Vanaf vrijdag blijft het droog en in het weekend loopt de temperatuur zelfs op tot boven de 20 graden. Dankzij de verkleurde bladeren zal deze Indian Summer voor mooie plaatjes zorgen. Lees de uitgebreide weersvooruitzichten.

Het gebeurt overigens niet vaak dat we half oktober kunnen genieten van dit soort temperaturen. Voor het laatst werd het in 1990 op een 15 oktober (ruim) 23 graden.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen