Overslaan en naar de inhoud gaan

'Heerlense zusjes misbruikt in jacht op pedofiel'

Geplaatst opdinsdag 8 september 2015 - 7:17

In Limburg heeft zich een seksaffaire afgespeeld waarbij twee zusjes van 13 en 14 jaar uit Heerlen slachtoffer zijn geworden. Er zijn drie verdachten opgepakt.

Dat staat in vertrouwelijke stukken van justitie die De Telegraaf heeft ingezien.

Pedoseksueel
Een man uit Heerlen, een man uit Roermond en een vrouw uit Hoensbroek kwamen via een advertentie, waarin werd gevraagd om seks met een jong meisje, in contact met de 68-jarige pedoseksueel W. uit Helmond.

De verdachten spraken met hem af dat hij voor 300 euro twee uur seks kon krijgen met de twee meisjes. Zij werden eerst bedwelmd met cocaïne en alcohol en werden daarna naar het huis van één van de verdachten in Roermond gebracht.

Foto's
Terwijl W. zich uitkleedde voor de meisjes, werden stiekem foto's van hem gemaakt. Het drietal eiste geld en dreigde anders de vrouw van de pedoseksueel op de hoogte te stellen. W. werd ook mishandeld.

Advocaat
Ivo van de Bergh is de advocaat van de eigenaar van het huis in Roermond. Volgens de advocaat wilde zijn cliënt de pedoseksueel enkel ontmaskeren. "Het is nooit zijn opzet geweest om de man af te persen. Dat was iets wat geroepen werd door één van de andere verdachten."

De zaak kwam aan het licht door geheime informatie die bij het Team Criminele Inlichtingen binnenkwam, schrijft De Telegraaf. Het is nog niet duidelijk of W. ook zal worden vervolgd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

stock kindermisbruik
Heerlenaar vast voor ontucht met meerdere kinderen
Eis: 12 maanden cel voor ontucht met stiefkleindochter
Misbruik kindermisbruik ontucht pedo stock
Venlose pedofiel wil vrijheid terug na 27 jaar tbs
Gezondheidszorg Dokter
‘Gestrafte’ verpleger uit Roermond nog in BIG-register
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen