Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense zangeres organiseert compleet festival

Geplaatst opvrijdag 29 december 2017 - 6:00

Wat slechts een georganiseerd optreden voor haarzelf had moeten zijn, groeide uit tot een eigen festival. Zangeres Lotte Walda uit Heerlen draait haar hand er niet voor om.

Het 'Beautiful People Festival' van de 20-jarige muzikante zal vrijdag om 16:00 uur starten. "Ik wilde een multicutureel festival organiseren. Het idee om een eigen festival te organiseren spookte al langer door mijn hoofd", aldus Lotte.

Arcus
Toen zij voor haar eindopdracht van het Arcus College een optreden voor zichzelf moest regelen, greep ze de kans aan om haar droom werkelijkheid te laten worden.

Inzamelpunten
Op het festival zal Lotte zelf enkele keren optreden, daarnaast zullen er andere bands spelen. Naast muziek zijn er ook inzamelpunten voor eten en kleding. Dit zal Lotte na het festival naar de voedsel- en kledingbank brengen.

Vaker
Nog voor de opening van het Beautiful People Festival weet Lotte dat ze dit vaker wil gaan doen. "Ik mag mijn festival op Holy Moly houden. Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer aanwezig mag zijn. En wie weet de jaren daarna."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen