Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense wordt nieuwe burgemeester Gulpen-Wittem

Geplaatst opdonderdag 9 februari 2017 - 21:33

De in Heerlen geboren Nicole Ramaekers (50) wordt de nieuwe burgemeester van Gulpen-Wittem.

De gemeenteraad heeft haar donderdagavond voorgedragen. Er hadden 39 mensen gesolliciteerd om eerste burger te worden van Gulpen-Wittem.

Van den Tillaar
Ramaekers wordt de opvolger van de vorig jaar naar Vlissingen vertrokken Bas van den Tillaar. In de tussentijd nam Hans Ubaghs de honneurs waar.

Loco-burgemeester
Ramaekers is sinds 2007 wethouder in Veldhoven. Een jaar later werd ze ook loco-burgemeester.

Formaliteit
De aanbeveling van de gemeenteraad om haar te benoemen als nieuwe burgemeester moet nog door de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden goedgekeurd. Dat is normaal gesproken een formaliteit.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

39 kandidaten voor burgemeesterspost Gulpen-Wittem
Van den Tillaar benoemd tot burgemeester van Vlissingen
Nieuwe burgemeester Gulpen-Wittem beëdigd
Van den Tillaar verruilt Gulpen-Wittem voor Vlissingen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen