Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Heerlense vrouw door coma vast in gedwongen huwelijk

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 11:55

Een Marokkaanse vrouw uit Heerlen die is uitgehuwelijkt kan niet van haar man scheiden omdat ze sinds 2009 in coma ligt.

De man en de vrouw zijn in 2006 getrouwd. Hun vaders hebben destijds voor het huwelijk getekend. De vrouw heeft zich altijd verzet tegen het huwelijk. Ze vond het vreselijk, vertelde haar vader Omar Laroussi woensdag. Hij legde uit dat hij destijds tekende voor het huwelijk om de man aan een visum te helpen. Een echt huwelijk is het nooit geweest, zegt hij.

Verbonden met elkaar
Laroussi denkt dat de man voor zijn verblijfsvergunning niet wil scheiden en dat hij uit is op het geld van zijn dochter. De man zegt dat zijn huwelijk met de vrouw normaal is en dat hij zich met haar verbonden voelt.

De ouders van de vrouw wilden de scheiding regelen om hun 31-jarige dochter tegemoet te komen. De rechtbank wijst de scheiding af omdat de wil van de vrouw niet te peilen is.

De ouders willen in hoger beroep met getuigen aantonen dat hun dochter echt wil scheiden, zegt hun advocaat Irene Aarts-Mulder.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Heerlen blijft echtscheidingshoofdstad van Nederland
Crime passionnel: taakstraf voor steekpartij en afluisteren ex
Crime passionnel: ex afgeluisterd, nieuwe vlam gestoken
Slachtoffer steekpartij Roermond zelf ook aangehouden
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen