Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense verkeersregelaar tijdens werk mishandeld

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 7:55

Een verkeersregelaar uit Heerlen is zondagmiddag mishandeld in Valkenswaard.

Het 35-jarige slachtoffer moest met onder meer een zwaar gekneusde voet naar het ziekenhuis, meldt het Eindhovens Dagblad.

Belgisch kenteken
Heerlenaar Jim van Kooten stond namens een bedrijf uit Weert het verkeer te regelen bij wegwerkzaamheden, tot groot ongenoegen van de bestuurder van een auto met Belgisch kenteken. Die reed volgens de krant eerst over de voet van de verkeersregelaar. Dankzij de stalen neuzen in zijn schoenen bleef hem erger letsel bespaard.

Klap
Daarna stapte de automobilist uit om de Heerlenaar nog een klap te verkopen. Daarna stapte de man weer in om er vandoor te rijden.

Foto
De verkeersregelaar maakte in paniek nog een foto van de dader, en heeft die aan de politie gegeven. Volgens Van Kooten heeft de Nederlandse politie inmiddels contact opgenomen met de collega's in België om zo de automobilist te achterhalen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen