Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense verkeersregelaar tijdens werk mishandeld

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 7:55

Een verkeersregelaar uit Heerlen is zondagmiddag mishandeld in Valkenswaard.

Het 35-jarige slachtoffer moest met onder meer een zwaar gekneusde voet naar het ziekenhuis, meldt het Eindhovens Dagblad.

Belgisch kenteken
Heerlenaar Jim van Kooten stond namens een bedrijf uit Weert het verkeer te regelen bij wegwerkzaamheden, tot groot ongenoegen van de bestuurder van een auto met Belgisch kenteken. Die reed volgens de krant eerst over de voet van de verkeersregelaar. Dankzij de stalen neuzen in zijn schoenen bleef hem erger letsel bespaard.

Klap
Daarna stapte de automobilist uit om de Heerlenaar nog een klap te verkopen. Daarna stapte de man weer in om er vandoor te rijden.

Foto
De verkeersregelaar maakte in paniek nog een foto van de dader, en heeft die aan de politie gegeven. Volgens Van Kooten heeft de Nederlandse politie inmiddels contact opgenomen met de collega's in België om zo de automobilist te achterhalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen