Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Heerlense jockey wint 400.000 euro in Dubai

Geplaatst opzaterdag 11 februari 2017 - 17:28

De Heerlense jockey Adrie de Vries heeft in Dubai drie overwinningen geboekt bij het Dubai World Carnival.

Door het winnen van de drie races, harkte de Heerlenaar vier ton aan prijzengeld binnen.

400.000 euro
De eerste 100.000 euro won De Vries na een zinderende finish met zijn paard Top Score. Met Krypton Factor wist de jockey later 125.000 euro te winnen om tot slot op Salateen tijdens een derde wedstrijd nog eens 175.000 euro binnen te slepen.

De 48-jarige De Vries is een professionele jockey van Engelse en Arabische volbloeds en won in zijn zijn carrière al heel wat wedstrijden, met name in Duitsland en het Midden- Oosten.

De eerste race is hier terug te kijken.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Marcel Lucassen naar Dubai
Boymans: 'Dubai was heet en sportief slechte keuze'
Ruud Boymans op de radar bij FC Groningen
Roda-geldschieter op vrije voeten na betalen borg
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen