Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense huishoudens zonder water na leidingbreuk

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 15:00

Als gevolg van een leidingbreuk aan het Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen hadden daar ruim 200 huishoudens sinds donderdagochtend geen water.

Waterleidingbedrijf WML heeft voor nooddrinkwater gezorgd.

Reparatiewerkzaamheden
In de loop van de middag waren de reparatiewerkzaamheden in volle gang. Inmiddels hebben zo'n 25 huishoudens weer water.

Verwacht wordt dat de minder fortuinlijke huishoudens even na 15:00 uur ook weer water hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen