Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 21:12

De Heerlense actrice Yasmin Karssing (25) heeft geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Dat ze met haar vriend Thomas naar Thailand reisde voor een bijzondere beproeving, heeft haar naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt.

Dat vertelt ze in de wekelijkse video die ze op haar eigen YouTube-kanaal plaatst.

Spraakmakende televisie
In televisieprogramma Temptation Island proberen verleiders vier koppels uit elkaar te drijven. De koppels worden twee weken lang gescheiden, waardoor deze verleiders de tijd hebben om hun 'slachtoffers' te bewerken. Het huidige seizoen is zeven afleveringen oud en is volgens liefhebbers één van de meest spraakmakende edities ooit. Dat komt onder meer door Thomas, die zijn lusten aan de lopende band bespreekt met vrouwen in de Thaise villa.

Grenzen opzoeken
De presentator ging overigens nog niet fysiek de fout in, maar Yasmin had desondanks andere verwachtingen van haar geliefde. "Ik herken Thomas wel. Hij is wel van de grapjes de hele tijd, en van de grenzen opzoeken. Maar je weet natuurlijk dat je op Temptation Island zit en dat je partner dit gaat zien."

'Waar ben je mee bezig?'
Tijdens het programma krijgen de deelnemers beelden te zien van hun partner, al zijn die beelden soms vertekend. "Kijk, je weet waar je aan meedoet. Temptation Island is één grote mindfuck", zegt Yasmin. "Maar ik vind stiekem dat ze wel ver gaan in verdraaien van de beelden. Of niet zozeer het verdraaien, maar meer dingen uit context laten zien. Als ik hem tussendoor een berichtje had mogen sturen, had ik gezegd: 'Thomas, waar ben je mee bezig? Denk je nog aan ons? En denk alsjeblieft aan je carrière!'"

Mila Kunis
Ondanks alles is de Heerlense schone blij met haar deelname. "Ik heb er heel veel van geleerd en ben er zoveel sterker uitgekomen. Dat had ik niet willen missen." Of ze nog samen is met Thomas, mag ze niet verklappen. Yasmin richt zich inmiddels weer op haar carrière als actrice. Dit jaar was ze tot dusver in drie films te zien; ze speelde een prostituee in Baantjer, vertolkte ze de rol van Dunya in F*ck de liefde en had een bijrol als model in Dit zijn wij. Vorig jaar was ze onder meer stand-in en body double voor de wereldberoemde Mila Kunis in the Spy Who Dumped Me en speelde ze Luisterpiet in De Pepernotenclub.

Video: Youtube
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen