Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 21:12

De Heerlense actrice Yasmin Karssing (25) heeft geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Dat ze met haar vriend Thomas naar Thailand reisde voor een bijzondere beproeving, heeft haar naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt.

Dat vertelt ze in de wekelijkse video die ze op haar eigen YouTube-kanaal plaatst.

Spraakmakende televisie
In televisieprogramma Temptation Island proberen verleiders vier koppels uit elkaar te drijven. De koppels worden twee weken lang gescheiden, waardoor deze verleiders de tijd hebben om hun 'slachtoffers' te bewerken. Het huidige seizoen is zeven afleveringen oud en is volgens liefhebbers één van de meest spraakmakende edities ooit. Dat komt onder meer door Thomas, die zijn lusten aan de lopende band bespreekt met vrouwen in de Thaise villa.

Grenzen opzoeken
De presentator ging overigens nog niet fysiek de fout in, maar Yasmin had desondanks andere verwachtingen van haar geliefde. "Ik herken Thomas wel. Hij is wel van de grapjes de hele tijd, en van de grenzen opzoeken. Maar je weet natuurlijk dat je op Temptation Island zit en dat je partner dit gaat zien."

'Waar ben je mee bezig?'
Tijdens het programma krijgen de deelnemers beelden te zien van hun partner, al zijn die beelden soms vertekend. "Kijk, je weet waar je aan meedoet. Temptation Island is één grote mindfuck", zegt Yasmin. "Maar ik vind stiekem dat ze wel ver gaan in verdraaien van de beelden. Of niet zozeer het verdraaien, maar meer dingen uit context laten zien. Als ik hem tussendoor een berichtje had mogen sturen, had ik gezegd: 'Thomas, waar ben je mee bezig? Denk je nog aan ons? En denk alsjeblieft aan je carrière!'"

Mila Kunis
Ondanks alles is de Heerlense schone blij met haar deelname. "Ik heb er heel veel van geleerd en ben er zoveel sterker uitgekomen. Dat had ik niet willen missen." Of ze nog samen is met Thomas, mag ze niet verklappen. Yasmin richt zich inmiddels weer op haar carrière als actrice. Dit jaar was ze tot dusver in drie films te zien; ze speelde een prostituee in Baantjer, vertolkte ze de rol van Dunya in F*ck de liefde en had een bijrol als model in Dit zijn wij. Vorig jaar was ze onder meer stand-in en body double voor de wereldberoemde Mila Kunis in the Spy Who Dumped Me en speelde ze Luisterpiet in De Pepernotenclub.

Video: Youtube
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen