Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 21:12

De Heerlense actrice Yasmin Karssing (25) heeft geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Dat ze met haar vriend Thomas naar Thailand reisde voor een bijzondere beproeving, heeft haar naar eigen zeggen alleen maar sterker gemaakt.

Dat vertelt ze in de wekelijkse video die ze op haar eigen YouTube-kanaal plaatst.

Spraakmakende televisie
In televisieprogramma Temptation Island proberen verleiders vier koppels uit elkaar te drijven. De koppels worden twee weken lang gescheiden, waardoor deze verleiders de tijd hebben om hun 'slachtoffers' te bewerken. Het huidige seizoen is zeven afleveringen oud en is volgens liefhebbers één van de meest spraakmakende edities ooit. Dat komt onder meer door Thomas, die zijn lusten aan de lopende band bespreekt met vrouwen in de Thaise villa.

Grenzen opzoeken
De presentator ging overigens nog niet fysiek de fout in, maar Yasmin had desondanks andere verwachtingen van haar geliefde. "Ik herken Thomas wel. Hij is wel van de grapjes de hele tijd, en van de grenzen opzoeken. Maar je weet natuurlijk dat je op Temptation Island zit en dat je partner dit gaat zien."

'Waar ben je mee bezig?'
Tijdens het programma krijgen de deelnemers beelden te zien van hun partner, al zijn die beelden soms vertekend. "Kijk, je weet waar je aan meedoet. Temptation Island is één grote mindfuck", zegt Yasmin. "Maar ik vind stiekem dat ze wel ver gaan in verdraaien van de beelden. Of niet zozeer het verdraaien, maar meer dingen uit context laten zien. Als ik hem tussendoor een berichtje had mogen sturen, had ik gezegd: 'Thomas, waar ben je mee bezig? Denk je nog aan ons? En denk alsjeblieft aan je carrière!'"

Mila Kunis
Ondanks alles is de Heerlense schone blij met haar deelname. "Ik heb er heel veel van geleerd en ben er zoveel sterker uitgekomen. Dat had ik niet willen missen." Of ze nog samen is met Thomas, mag ze niet verklappen. Yasmin richt zich inmiddels weer op haar carrière als actrice. Dit jaar was ze tot dusver in drie films te zien; ze speelde een prostituee in Baantjer, vertolkte ze de rol van Dunya in F*ck de liefde en had een bijrol als model in Dit zijn wij. Vorig jaar was ze onder meer stand-in en body double voor de wereldberoemde Mila Kunis in the Spy Who Dumped Me en speelde ze Luisterpiet in De Pepernotenclub.

Video: Youtube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen