Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense breakdancers pakken kampioenschap

Geplaatst opmaandag 12 december 2016 - 16:39

De breakdancegroep HFC uit Heerlen heeft een Nederlands kampioenschap binnengehaald.

Het team Heerlen Funky City pakte de titel in de categorie tot 18 jaar, in de competitie van de NBL, de Nederlandse B-Boy League.

Spannend
Het was tot de laatste competitiedag afgelopen weekend spannend of HFC de titel zou pakken. Het hing ook af van de prestaties van enkele andere kanshebbers. Maar alles viel op zijn plaats in evenementencentrum Studio 076 in Etten-Leur, waardoor de titel naar Heerlen ging.

Individueel
HFC, onder leiding van Jop Vermeesch, pakte ook nog enkele titels in de individuele categorieën. Die gingen naar Luc Arnoldussen en Niek van den Essen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heerlen verwelkomt IBE voor de tiende keer
Breakdancefestijn IBE in Heerlen trekt 10.000 mensen
Limburgse vrienden strijden om ticket WK Breakdance
Ian Anderson (Jethro Tull) geeft concert in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen