Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense Boekelman wint bij kogelstoten in Hoorn

Geplaatst opzondag 17 mei 2015 - 15:09

Melissa Boekelman heeft bij de Hollandia recordwedstrijden in Hoorn het kogelstoten gewonnen. De Heerlense stootte 17,30 m.

Nora Ritzen uit Doenrade werd vierde op de 100 meter. Zij liep - met veel rugwind - een tijd van 11,98 sec.. Bij het verspringen sprong zij 5,73 m. Ook dat was goed voor een vierde plaats.

Amerikaanse studentenkampioenschappen
Bo en Britt Ummels uit Maastricht hebben in het Amerikaanse Starkville deelgenomen aan de zuidelijke studentenkampioenschappen (SEC). Op de 1500 meter kwalificeerde Britt zich met een tijd van 4.27,01 min voor de finale, maar gaf daarin met een pijnlijke voet op. Haar zus Bo werd dertiende op de 5.000 meter met een tijd van16.51,92 min. Dat was een persoonlijk record,
maar niet voldoende om zich voor de Amerikaanse studentenkampioenschappen (NCAA) te plaatsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Limburgse atleten in actie op EK atletiek
Kogelstootster Boekelman pakt goud op NK
Britt Ummels snel op de indoormijl van Nashville
Video: Bo en Britt Ummels - 22 dec 2015
Hardlooptweeling Bo en Britt even terug in Limburg
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen