Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Heerlense blondine schittert in Temptation Island

Geplaatst opvrijdag 27 januari 2017 - 10:57

Ashley uit Heerlen is vanaf volgende week te zien in het spraakmakende programma Temptation Island. De blondine is één van de verleidsters.

Dat schrijft Ashley (20) trots op haar Facebookpagina. Ze werd bekend door haar deelname aan MTV-programma Ex on the Beach. Hier maakte ze na een vermeende trio de tongen los op social media.

Lees ook: Heerlense deelnemer MTV-programma maakt tongen los.

"Eindelijk mag ik het bekend maken, ik ben een van de vrouwelijke deelneemsters", schrijft de blondine op Facebook. Ze noemt haar deelname aan de 'ultieme relatietest' zelfs een ervaring om nooit te vergeten. Verder heeft ze een foto geplaatst van een tatoeage die ze op haar hand heeft laten zetten. "Er staat temptation in het Thais."

Ex on the Beach
Het had weinig gescheeld of Ashley was samen met een provinciegenoot en Ex on the Beach-collega te zien geweest in Temptation Island. RTL zag in Wayne Siebenga uit Sittard de perfecte verleider. Hij bedankte echter voor de eer.

Lees ook: Ex on the Beach-ster zegt nee tegen 'ultieme relatietest'.

In het RTL-programma, dat vanaf 2 februari op televisie komt, worden vier koppels, gescheiden van hun partner, op vakantie gestuurd. Negen dagen lang worden ze omringd door knappe single mannen en vrouwen. Het doel van het programma is om te testen of de koppels de verleiding kunnen weerstaan.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Social media gaan los op Heerlense verleidster te paard
Ex on the Beach-ster zegt nee tegen 'ultieme relatietest'
Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars
MTV-ster Wayne: 'Mama zeurt dat ik kindjes moet krijgen'
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen